Періс Джексон розповіла про батька: “Я була його улюбленою дитиною”

17 Березня 2017 00:41

<p style="text-align: justify;">Періс Джексон. Фото: instagram.com/parisjackson</p>Періс – єдина дочка Майкла Джексона, який помер в 2009 році у віці 50 років.

18-річна починаюча модель і актриса Періс Джексон стала новою героїнею квітневого номера журналу Harper’s Bazaar.

Дівчина дала інтерв’ю про свої взаємини з батьком. “Я росла з батьком і двома братами. Але улюбленою дитиною була саме я, тому що я – єдина дочка. Я була принцесою і досконалістю в очах мого батька”, – зізналася Періс Джексон.

До слова, в січні цього року дочка співака дала велике інтерв’ю для журналу Rolling Stone, де розповіла про життя з батьком: “Ми насправді і не знали, хто він і наскільки знаменитий. Він був всім нашим світом, а ми – його. Для нас він був просто тато, татусь”.

Періс – єдина дочка Майкла Джексона, який помер в 2009 році у віці 50 років. Періс тоді було всього 11 років. Довгий час маленьку дочку артиста захищали від публічності, та й сама модель не виставляла своє життя напоказ. Однак не завжди від ЗМІ виходило приховати проблеми, з якими стикалася дівчина, наприклад, алкоголізм. Тепер Періс не відмовляється від спадкової популярності і з задоволенням позує модним фотографам.