Що найчастіше шукають чернівчани в Інтернеті?

28 Березня 2017 22:18

Щомісяця жителі Чернівців та Чернівецької області задають Яндексу понад 20 тисяч запитів зі словом ” час “.

Вони цікавляться безліччю речей: запитують, коли поїхати у відпустку, просять поради, зазирають у майбутнє.

Про це йдеться у прес-релізі компанії “Яндекс”.

Пошуковик дослідив запитання користувачів із Чернівців та області про час. З’ясувалося, що топ-5 категорій має такий вигляд:

1. Навчання і нові знання

2. Здоров’я

3. Технології і техніка

4. Право

5. Цитати

Майже половину запитань зі словами ” час ” і ” година ” жителі Чернівців та області ставлять Яндексу у зв’язку з навчанням або бажаючи отримати довідкову інформацію. Вони шукають у Яндексі розв’язки задач , цікавляться літературою, історією; хочуть з’ясувати.

Кожне сьоме запитання жителів Чернівецької області до Яндекса зі словом ” час ” або ” година ” стосується теми здоров’я і зовнішнього вигляду. Люди досить часто запитують Яндекс про дієти та заняття спортом, віддаючи перевагу швидкому результату.

На третій сходинці – запитання про техніку, інтернет і комп’ютерні програми. Користувачі з Чернівців та області хочуть дізнатися. Чимало запитів до Яндекса пов’язано із соцмережами та інтернет-сервісами.

Наступна за популярністю категорія – запити, що стосуються правової сфери. Жителі Чернівців та області запитують у Яндекса про особисте: [через який час можна знову змінювати прізвище якщо тільки змінила] – і про робоче: [через какое время можно вновь открыть фоп после ликвидации], [як нараховується зарплата за нічний час].

Завершують рейтинг запити про цитати. Їх задають, коли хочуть дізнатись автора, значення або повний варіант якогось вислову: [час рікою пливе як зустрів я тебе чиї слова], [час лікує хто сказав].

А іноді жителі Чернівців та області запитують про час і таке: чим дівчині

[зайнятися у вільний час]

[сколько нужно времени чтобы выучить javascript]

[як заробити 1000 гривень за годину]

[що робити щоб скоро пройшов час у школі]

[як весело провести час у чернівцях куди піти]

[за який час світло долітає від сонця до землі]

[що співають щоб пройшов скоріше час]

[как запомнить большой объем информации за короткое время]