Апеляційний суд Чернівецької області поновив Володимира Струка на посаді

29 Березня 2017 15:00
Суд відновив керівника комунальної медичної установи “Стоматологічна поліклініка” на посаді, але позбавив грошової компенсації.
Крім цього, Володимир Струк вимагав грошової компенсації за період вимушеного прогулу. Підставою судового позову Струка стало те, що йому при звільненні не запропонували іншого місця роботи . Відповідачами в суді є міська рада, міський голова та КМУ «Стоматологічна поліклініка”, інтереси якої представляла адвокат Ганна Поклітар.
Після розгляду судом заяви Поклітар про відвід суду, представники пана Струка заявили, що вони отримали у телефонному режимі вказівку від Володимира Струка про те, що повноваження Ганни Поклітар припинені.
28 березня Ганна Поклітар була на судовому засіданні вже як вільний слухач. Пані Ганна розповіла журналістам Інформаційного агентства АСС про рішення суду. Разом із тим, вона вважає, що крапку в справі поновлення Володимира Струка на посаді ставити ще рано:
“Це вже третє судове засідання відбувалось. Частково задоволено апеляційну скаргу міської ради та міського голови. Поновлення залишили в силі. Рішення скасували та ухвалили нове рішення у частині стягнення середнього заробітку. Можна так сказати, що міська рада та мер зекономили 38 тисяч гривень. На цьому боротьба не закінчена. Є ще касаційна інстанція, я вважаю, що рано ставити у цій справі крапку, ще можливий інакший результат”, – сказала колишня представниця інтересів поліклініки в суді Ганна Поклітар.