“Олігархи вирішили швидко прибрати до рук те, що ще не встигли розікрасти” – Тягнибок

3 Квітня 2017 19:16

"Олігархи вирішили швидко прибрати до рук те, що ще не встигли розікрасти" - ТягнибокПродавати державне майно під час війни – злочин.

Про це у Facebook написав лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

“Сьогодні на засіданні Кабміну прем’єр знову заговорив про “негайну приватизацію”. Видно, справи в економіці настільки кепські, що бариго-олігархи вирішили швидко прибрати до рук те, що ще не встигли розікрасти. Зробити хочуть це негайно – доки народ приголомшений злочинним щомісячним підняттям тарифів”, – зауважив політик.

“Справжній серйозний інвестор не прийде з реальними грошима в країну, яка воює. Результат приватизації у нинішніх політичних та економічних умовах прогнозований: державні підприємства за безцінь скуплять олігархи й торгові партнери влади через підставні європейські фірми”, – вважає Тягнибок.

21 липня 2015-го депутати-“свободівці” зареєстрували у Верховній Раді законопроект №2424а – зміни до закону “Про приватизацію державного майна”.

Документ передбачає заборону приватизації державних підприємств на період здійснення антитерористичної операції та протягом 6 місяців з моменту її завершення.

У лютому 2017-го “свободівську” ініціативу внесли до порядку денного, але на голосування керівництво парламенту її не поставило.

“Знайшов, як вдома взяв – це якраз про нинішній уряд. Тому й дивляться на державну власність, як на свою, і так легко кидають оком на те, що належить народу. Але пам’ятайте: державу оббирати вам не вічно. Будете відповідати. Не дозволимо грабувати українців”, – резюмував лідер “Свободи”.