Субсидіям скоро кінець.

4 Квітня 2017 10:27

Назвали дату закінчення субсидійПризначені з 1 жовтня 2016г. субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг будуть діяти до 30 квітня 2017.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики України

Субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається окремо на літній період та окремо на опалювальний. Тобто, призначені з 1 жовтня 2016 житлові субсидії будуть діяти до 30 квітня 2017 р. включно. Однак, враховуючи теплу весну, в квітні вона буде перерахована (як для користувачів центрального, так і індивідуального опалення) з урахуванням кількості днів опалювального періоду.

“Субсидії у квітні ніхто не відміняв. Якщо опалювальний період закінчився, наприклад, 2 квітня – то норма газу, тепла чи електрики в залежності від виду опалення, буде перерахована пропорційно кількості днів, а не за повний “опалювальний” місяць. Проте, громадяни, що мають зекономлені кошти субсидії, зможуть їх використовувати, оскільки опалювальний період у нас зафіксовано до 30 квітня 2017 року”, – заявляють у Мінсоцполітики.

З 1 травня по 30 вересня 2017 допомогу на оплату комунальних послуг буде надаватися і надалі, однак її розмір буде дещо менше з об’єктивних причин – через відсутність оплати за послуги теплопостачання.