На сайті Чернівців стартує фотоконкурс – “Люба матуся”

9 Квітня 2017 12:10

Чи може бути щось краще у нашому житті за миті, проведені із найдорожчими людьми? Очевидно, що ні. Жодні скарби світу не зможуть замінити тепле спілкування, відчуття щастя та усміхнене обличчя наших матерів. У кожного із нас є безліч фото з друзями чи коханою людиною, але чи так само їх багато із найдорожчою людиною, тією самою, яка дала нам життя, – мамою? Навряд-чи більшість зможе ствердно відповісти на це запитання. Тож пропонуємо якомога швидше виправити таку ситуацію і, при цьому, поєднати приємне з корисним – дати своїй мамі шанс стати володаркою цінних подарунків.

Сайт 0372.ua оголошує фотоконкурс присвячений Дню матері, який цього року в Україні відзначатимуть 14 травня.

Для участі у конкурсі “Люба матуся” потрібно надіслати світлину із зображеннями мами з дитиною на електронну пошту info@0372.ua В листі не забудьте вказати прізвище та імена мами і дитини, місто проживання, контактний номер телефону для зворотнього зв’язку у випадку перемоги.

Брати участь у конкурсі можуть чернівчани будь-якого віку.

Переможців буде визначено шляхом голосування. Фотографії для участі у конкурсі приймаються до 5 травня включно.

Голосування розпочнеться 24 квітня 2017р. о 9:00 і триватиме до 23:59 14 травня 2017р. А вже 15 травня ми оголосимо переможців. Усіх лауреатів конкурсу чекатимуть цінні призи від наших партнерів. Усіх переможців чекатимуть цінні призи від наших партнерів:

Джерело: https://www.0372.ua