Чернівчанин поскаржився, що його нагло принизив водій тролейбусу

10 Квітня 2017 09:49

Чернівчанин поскаржився, що його нагло принизив водій тролейбусу

Деякі нахабні водії та кондуктори ображають людей у громадському транспорті

До редакції «Погляду» звернувся голова громадської організації «Діти війни України», чернівчанин Василь Фуга. Чоловік розповів, що його «нагло» принизили в тролейбусному управлінні і таких, як він, чернівчан, з якими поводяться так само, є багато, – вважає чоловік. – Вони вже звикли і знають, що порушникам нічого не буде. Але за приниження людей похилого віку теж треба відповідати.

Чоловік звернувся зі скаргою на водія до начальника тролейбусного управління, натомість отримав відповідь, яка, вважає, принизила його.

– 9 березня 2017 року водій тролейбуса №344 на першому маршруті та диспетчер першого маршруту поводились по-хамськи, ніякого виховання та трудової дисципліни, – каже В. Фуга. – Вони «так» поводяться із звичайними пасажирами, а начальники маршруту та управління їх покривають.

Офіційна відповідь

Чернівчанин поскаржився, що його нагло принизив водій тролейбусу

Іван Іванічек, начальник тролейбусного управління«У водія цього тролейбуса №344 взято пояснення. Оскільки у нього впродовж робочого року порушень трудової дисципліни і подібних скарг не було, його суворо попереджено, що у разі подібного випадку до нього будуть вжиті більш суворі заходи дисциплінарного впливу».

Чоловік розповідає, як у четвер, 9 березня о 8 ранку поспішав на зустріч у міську раду. До зупинки «Колос» під’їхав напівпорожній тролейбус №344, маршрут №1. Чоловік підбіг до передніх дверей, але у нього перед носом їх зачинили, так чоловік добігав до усіх дверей, але водій зачиняв їх перед самим носом. Це бачили троє студентів ЧНУ, які теж хотіли зайти у тролейбус. Студенти підписали скаргу на водія, і чоловік подав її до тролейбусного управління.

У диспетчерській службі на вул. Ковальчука, куди звернувся чернівчанин, відмовилися надати інформацію про водія тролейбуса №344. Диспетчер повідомила, що для отримання цієї інформації потрібно звернутися безпосередньо до керівника управління.

Чоловік розповідає, що два роки тому у нього уже був прикрий випадок у тролейбусі на вул. Ковальчука із цим ж водієм. Тоді водій через свою неуважність зіпсував його речі та навіть не вибачився і поїхав далі.

«Пенсіонерів свідомо зневажають. Цей водій думає, що тролейбус це його власність», – каже В. Фуга.

Джерело: https://pogliad.ua