У Борисполі вилучили 10 т фальсифікованого спирту на 3 млн грн

22 Квітня 2017 18:31

У ході проведених слідчих дій вилучено 10 т спирту, понад 4 500 л фальсифікованого алкоголю та обладнання для його виготовлення

У Борисполі вилучили 10 т фальсифікованого спирту на 3 млн грнПрокуратура вилучила 10 тонн фальсифікованого спирту загальною вартістю 3 млн грн в Борисполі Київської області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Київської області.

20 квітня прокуратура Київської області спільно з співробітниками фіскальної служби, під час проведення слідчих дій, виявила підпільний цех з виготовлення фальсифікованих алкогольних виробів в Борисполі.

В ході проведених слідчих дій вилучено 10 т спирту, понад 4 500 л готової фальсифікованої алкогольної продукції та обладнання для її виготовлення, а також транспортні засоби.

Проводяться невідкладні слідчі дії.

Читайте також: У Києві поліція вилучила 10 тис літрів фальсифікованого алкоголю

9 березня Служба безпеки України припинила діяльність двох цехів з виготовлення фальсифікованого алкоголю в Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-центру відомства.

5 березня в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні по незаконному обігу підакцизних товарів слідчо-оперативними підрозділами ГУ ДФС в Києві була припинена  діяльність підпільного цеху, в якому шляхом змішування необлікованого спирту з водою виходила суміш сумнівного походження, яка в подальшому реалізовувалась на території міста Києва та інших регіонах України.

24 лютого в Києві виявили цех з виготовлення алкоголю з глоду.

На початку року Головне управління Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів в Херсонській області посприяло зняттю з продажу косметичного лосьйону Глід в магазинах торговельної мережі Везунчик в Херсонській області.

Джерело: news.liga.net