100 тролейбусів для Чернівців готовий передати Бухарест – О.Каспрук

25 Квітня 2017 21:57

Тролейбуси не нові, але в непоганому стані.Олексій Каспрук зустрівся сьогодні з Генеральним консулом Румунії у Чернівцях пані Елеонорою Молдован. Вона передала офіційний лист від мера Бухареста Габріели Фіря зі щирими вітаннями чернівчанам. “Бухарест підтвердив свою готовність передати Чернівцям свої тролейбуси! Попередньо мова йде про 100 машин!!!” – написав Олексій Каспрук на своїй сторінці у Фейсбук.

“Тролейбуси не нові, але в непоганому стані. Нові низькопідлогові машини для чернівчан зможемо купити за бюджетні кошти і повністю укомплектувати парк електротранспорту Чернівців. Впевнений, що це може кардинально змінити ситуацію з громадським транспортом у Чернівцях, в той же час, не виключаю потужної протидії, розумію, що декому це дуже не сподобається.

Пані мер вже дала доручення експертам з громадського транспорту детально опрацювати механізм передачі тролейбусів з Бухаресту до Чернівців. Готуємося до робочої зустрічі з відпрацювання цього механізму та інших напрямків співпраці. Делегацію з Чернівців у Бухаресті очікують вже на початку травня”

 

Джерело: acc.cv.ua