Буковинський ледар

26 Квітня 2017 19:32

Фищук — аутсайдер рейтингу діяльності голів ОДАОчільник Чернівецької області Олександр Фищук на другом місці з кінця у рейтингу діяльності голів ОДА за перший квартал 2017 року. За даними КВУ, у порівнянні з минулим роком, наша область практично не покращила результати.  Комітет виборців України представив рейтинг діяльності голів ОДА України. Очолила рейтинг голова Харківської ОДА Юлія Світлична.

До першої п’ятірки також увійшли голови Донецької, Кіровоградської, Тернопільської та Закарпатської облдержадміністрацій.  Місця наприкінці рейтингу посіли керівники Херсонської (Андрій Гордеєв), Черкаської (Юрій Ткаченко), Рівненської (Олексій Муляренко) та Чернівецької (Олексій Фищук) областей. “У порівнянні з результатами 2016 року, практично не покращили результати Рівненська та Чернівецька області”, – йдеться на сайті КВУ. Гендиректор КВУ Олексія Кошеля за інформацією ukranews: “Для тих очільників ОДА, які займають останні позиції – це знак, що вони працюють неефективно.

Якщо і за результатами річного рейтингу, і квартального показники не змінюються, то очевидно, що людина не на своєму місці. Ми будемо продовжувати робити щоквартальні дослідження і за підсумками року складемо рейтинг за 2017 рік. Результати дослідження направляються головам ОДА, президенту та голові уряду”

Джерело: acc.cv.ua