У Чернівцях відбулась науково-практична конференція «Сучасні технології в хірургії пухлин шлунково-кишкового тракту»

16 Травня 2017 14:26

У Чернівцях відбулась науково-практична конференція Протягом 12-13 травня в Чернівцях на базі ВДНЗ України «Буковинський державний медичний університет» за сприяння Міністерства охорони здоров’я України, Національного інституту раку, Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації відбулась науково-практична конференція «Сучасні технології в хірургії пухлин шлунково-кишкового тракту».

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на Чернівецьку ОДА.

У конференції взяли участь чимало науковців та лікарів-практиків в області онкології з різних куточків України та Буковини. Крім того, активно до форуму долучились провідні фахівці онкологічної служби України, зокрема директор Національного інституту раку, доктор медичних наук, професор Олена Колеснік.

Під час конференції увага учасників була зосереджена на нових підходах та методах діагностики й лікування пухлин травної системи. В рамках форуму також відбулась робоча нарада з головою обласної державної адміністрації Олександром Фищуком, під час якої за участю директора Національного інституту раку Олени Колеснік, директора Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації , доктора медичних наук, професора Оксани Андрієць, в. о. головного лікаря Чернівецького обласного онкологічного диспансеру Іллі Тащука та головного позаштатного онколога Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександра Іващука було обговорено низку важливих питань щодо надання медичної допомоги онкологічним хворим та покращення функціонування онкологічної служби в області.