Сьогодні Україна фактично може отримати безвіз з ЄС

17 Травня 2017 10:26

Участь у заході візьмуть  Петро Порошенко та голова Європейського парламенту17 травня у Європарламенті відбудеться підписання рішення щодо надання безвізового режиму Україні з країнами Європейського Союзу. Як йдеться на Facebook-сторінці представництва ЄС в Україні, участь у заході візьмуть президент Петро Порошенко та голова Європейського парламенту Антоніо Таяні. Зауважимо, що церемонія підписання рішення про безвізовий режим для України розпочнеться о 15:45 за київським часом. Крім того, опісля відбудеться брифінг Порошенка та Таяні. Як відомо, після підписання президентом Європарламенту рішення про безвіз для України ще має підписати посол головуючої в Євросоюзі Мальти. Hаніше прогнозувалося, що обидва заходи відбудуться 17 травня. Сам же безвізовий режим набуде чинності через 20 днів після публікації його в “Офіційному журналі” ЄС.

European Union in Ukraine

18 часов назад

Запрошуємо вас подивитися завтра (17 травня) урочисту пряму трансляцію підписання рішення про безвізовий режим для України. На церемонії будуть присутні Голова Європейського парламенту Антоніо Таяні та Президент України Петро Порошенко.

Початок о 15:45. Відразу після підписання відбудеться пряма трансляція підходу до преси Антоніо Таяні та Петра Порошенко.

https://ec.europa.eu/avservices/ebs/live.cfm?page=1

Джерело: acc.cv.ua