У департаменті ЖКГ у Чернівцях буде новий директор, – МБ

23 Травня 2017 13:51

КАДРОВЕ ПИТАННЯ / 
 
Міський голова Чернівців Олексій Каспрук анонсував кадрові зміни у структурних підрозділах місьради. Зокрема, це стосуватиметься департаменту ЖКГ, пише molbuk.ua.

– У нас дуже багато питань виникає у сфері житлово-комунального господарства. Розумію, що департамент вирішує дуже багато питань. Після ліквідації районних в місті рад об’єм робіт ще більше зріс. Але не думаю, що це може бути виправдання за окремі помилки. Це стосується повільного вирішення питання з громадським транспортом, запізнення з початком ремонтів доріг, контролем за якістю виконання цих робіт. Думаю, всі бачили інформацію, яку я розмістив у Фейсбуці, про ремонт доріг в мікрорайоні Роша-Стинка. Подібні речі неприпустимі. Тому нас очікують кадрові зміни і підсилення в роботі департаменту, – заявив мер.

За словами О. Каспрука, раніше директор цієї структури мав трьох заступників. Сьогодні – лише двох. При цьому одного з них відсторонено від роботи за хабар.

Проте міський голова зауважив – кадрові зміни стосуватимуться керівного складу не лише Департаменту ЖКГ, але й інших структурних підрозділів міської ради. Зміни ці будуть спрямовані на підсилення і збільшення ефективності.

– Часи розмов, доган і зняття премій закінчилися. “Хороший хлопець” – не професія. Тож, ті, хто не вміє працювати ефективно, з ними будемо прощатися, – резюмував Олексій Каспрук.

Також журналісти інформресурсу повідомляють, що в департаменті житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради — кадрові зміни. Начальника департаменту Сергія Погореного переведено на іншу посаду. На його місце поки буде призначено екс-секретаря міськради Ярослава Кушнірика. Про це molbuk.ua стало відомо з власних джерел.
Цю новину Ярослав Кушнірик підтвердив журналістам ІА АСС.

Каже, це була пропозиція, від якої неможливо було відмовитися.

Поки вивчає всі справи, тому більше про свою нову роботу обіцяв розповісти пізніше.

Джерело: bukinfo.com.ua