Чернівецькі юні тенісисти стали переможцями Європейської ліги

25 Травня 2017 20:07

Буковинські тенісисти Мельничук і Овчинніков здобули перемогуБуковинські тенісисти Мельничук і Овчинніков стали переможцями Європейської ліги. Чемпіонат Східноєвропейської ліги з настільного тенісу відбувся днями у Молдові. За словами журналіста Петра Кобевка Молдова утримує та розвиває традиції настільного тенісу, які були закладені майстрами ще за Союзу. Тому взяти участь у турнірі там престижно.

Цього року сотні спортсменів з Росії, Азербайджану, Білорусі, України, Молдови та Румунії виборювали призові місця у різних вікових категоріях. Найкращими були юні українські спортсмени з Чернівців Максим Мельничук та Артем Овчинніков, котрі вибороли золото у командних змаганнях. На другому місці – юні тенісисти з Молдови, третіми були члени збірної Білорусі.

Також наші міні-кадети отримали нагороди і в особистому заліку, де Артем виборов золото, а Максим – бронзу. Срібло дісталося спортсмену з Білорусі. Два юні тенісисти, яким ще нема й 12 років, у цей час відновлюють славу цього виду спорту на Буковині. Адже раніше наш край славився високими досягненнями спортсменів. Зараз Артема і Максима зараховано у резерв збірної команди України з настільного тенісу –  інформує Петро Кобевко. Читати ще:  Чернівецькі каратисти привезли медалі з міжнародного турніру.

Джерело: acc.cv.ua