Майже 28 тисяч гривень благодійних коштів зібрали на напівмарафоні “CrossHill”

26 Травня 2017 21:57

Напівмарафон «Cross Hill» традиційно долучився до благодійності.Напівмарафон «Cross Hill» традиційно долучився до благодійності. Цього року кошти збирали для маленької сторожинчанки Ксенії Кусяк. Нагадаємо, напівмарафон «Cross Hill» відбувся 21 травня, в забігах взяли участь близько 2 тисяч осіб. В особистому заліку на дистанції 21 кілометр переможцями стали Софія Яремчук зі Львова, та Дмитро Дідоводюк з Івано-Франківська. Титульний спонсор напівмарафону фармацевтична фірма “Дарниця” подбала про подарунки усім переможцям «Cross Hill».

Всі учасники також мали можливість зареєструватися на благодійний 2-кілометровий забіг, кошти з реєстрації перерахували на допомогу 6-річній Ксені, яка все своє життя лікується. Діагноз: спинно-мозгова грижа, гідроцефалія. Нагадаємо, у 2016 році учасники CrosHill зібрали 12 тисяч гривень. Їх організатори перерахували Чернівецькому пологовому будинку №2 на закупівлю необхідного обладнання.

Цьогоріч на благодійність зібрали загалом 27 850 грн.  Адже до благої мети долучилися також і підприємці Фудфесту, що працював під час напівмарафону, які також перерахували частину виручки Ксенії.  Зокрема, Церква “Асамблея Бога” м.Чернівці, яка організувала “благодійний лимонад від Ксенії” передала для дівчинки 5 тисяч гривень.

 

Джерело: acc.cv.ua