«Припиніть займатись дерибаном»: у Чернівцях депутат міськради і головний архітектор звинуватили одне одного у зловживаннях

8 Лютого 2018 10:35

«Припиніть займатись дерибаном»: у Чернівцях депутат міськради і головний архітектор звинуватили одне одного у зловживанняхУ Чернівцях головний архітектор міста і депутат міськради звинуватили одне одного у зловживаннях службовим становищем.

Це сталося сьогодні на черговій сесії міської ради під час обговорення питання щодо виділення земельної ділянки сім’ї загиблого учасника АТО, пише molbuk.ua

Так, депутат “Рідного міста” Володимир Бешлей звинуватив головного архітектора міста Наталію Хілько у тому, що земельний департамент міськради затягує процес виділення землі сім’ям загиблих.

“Насправді як сьогодні департамент знущається над сім’ями загиблих, то це ще треба постаратись. Тому що ці люди до мене вже два місяці ходять на прийом, і департамент не виносить питання згідно їхніх заяв. Взагалі на лютий подали адресу, яку навіть не питали в людей, чи вони згідні, чи вони погоджуються”, – сказав Бешлей.

Хілько емоційно відреагувала на репліку Бешлея, звинувативши його у “дерибані” землі.

“Перестаньте ви цим займатися, займатися остаточно дерибаном і використовувати сім’ї загиблих і працювати над такою темою. Департамент працює абсолютно нормально. Тому що ви, Володимир Васильович, провокуєте цих людей для того, щоб сперечалися без кінця з департаментом, і принижуєте моїх працівників. Майте совість також! Пояснюю – я сьогодні переконана, що це ви створюєте нову схему, використовуючи ці сім’ї для того, щоби можна було далі робити дерибан землі”, – сказала головний архітектор.

Після цієї суперечки міський голова Олексій Каспрук оголосив перерву в роботі сесії на 15 хвилин.

Джерело: molbuk.ua