У Чернівцях черги за закордонними паспортами скоротяться удвічі, – ДМС

15 Лютого 2018 19:39

У Чернівцях черги за закордонними паспортами скоротяться удвічі, - ДМС

Для Чернівецької області за кошти Державної міграційної служби України придбали 20 робочих станцій Єдиної інформаційно-аналітичної системи управління міграційними процесами, на базі яких здійснюється оформлення та видача паспорта громадянина України у вигляді пластикової картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Наразі в області завершена робота з тестування та підключення зазначених робочих станцій до закритих комунікаційних мереж ДМС України. Це дозволить вдвічі збільшити пропускні можливості територіальних підрозділів при наданні зазначених послуг та суттєво вплине на скорочення черг.

Покращення сервісу при оформленні паспорта громадянина України для виїзду за кордон відчують і мешканці обласного центру, які звертатимуться до Чернівецького міського відділу УДМС у Чернівецькій області по вул. Руській, 248-М. По цьому територіальному підрозділу вдвічі збільшилась кількість місць для резервування через сервіс “Електронна черга” та відповідно вдвічі зросте загальна кількість осіб, які зможуть оформити собі закордонні паспорти.

Джерело: molbuk.ua