Буковинки все частіше звертаються до міжнародних шлюбних агенств

1 Червня 2018 09:44

У Чернівецькій області самотні жінки частіше звертаються до міжнародних шлюбних агенств.

Про це повідомляє кореспондент molbuk.ua.

“Ми об’єднуємо самотні серця вже десять років. За цей час утворилось багато сімей буковинок із іноземцями. Перший зареєстрували ще сім років тому, – говорить Олеся ДИНТУ, директор міжнародного шлюбного агентства у Чернівцях. – Порівняно з минулим роком, жінки почали більше користуватися нашими послугами, та й взагалі спостерігаємо останнім часом тенденцію до збільшення звернень для пошуку наречених за кордоном. На мою думку, це через нестабільну ситуацію в країні. Всі шукають кращої долі”.

Директор каже, що спочатку вони вислуховують побажання клієнтів: “Це щоби переконатися. Досвід показує, що жінки хочуть одне, а вибирають зовсім інше. Це стосується навіть вибору країни чи віку. Вже потім ми самі підшуковуємо гідну кандидатуру”.

“Частіше буковинки обирають чоловіків із Європи. Це такі країни, як Німеччина, Австрія, Велика Британія, Данія, Швеція і Швейцарія. Хочуть вийти заміж туди через високі зарплати та відповідний рівень життя. Та ми можемо запропонувати їм наречених навіть із-за океану – зі США, Канади, Австралії та навіть із Нової Зеландії”, – додає Олеся Динту.

Керівник агентства розповідає, що минулого року через агентство одружилося близько двадцяти пар: “Жінки найперше звертають увагу на зовнішність чоловіка, потім на професію, вік, а наприкінці – на характер. Найчастіше шукають собі пару буковинки від 22 років. Раніше зверталися 18-річні і 19-річні, але їм важко щось підібрати, бо на Заході чоловіки починають думати про одруження тільки у 35-40 років і шукають супутницю собі відповідного віку. Вже минула та тенденція, коли 60-річні дідусі шукали 25-річних красунь. Тепер – відповідно до віку. Минулого року відбою не було від жінок віком від 58 і вище. Але все ж найбільшу роль відіграє зовнішність людини. Принци завжди обиратимуть принцес”.

“Багатьом жінкам спочатку було важко адаптуватися до умов та звичаїв іншої країни, але з часом звикають. Одна клієнтка, яка знайшла свою долю в Данії, розповіла, що там народила дитину і працює адвокатом (продовжила свою справу і там). Чоловік підтримав її і матеріально, і морально. Вона щаслива”, – говорить Олеся Динту.

Плюси шлюбів із іноземцями:

•Жінки, які не мають часу шукати свою долю через надмірну зайнятість, обираючи агентство, знаходять свою омріяну другу половинку за кордоном, де вищий рівень життя.

•Ті багаті та успішні, які не можуть реалізувати себе в Україні, виходячи заміж за кордон, мають більше можливостей для розвитку.

Мінуси шлюбів із іноземцями:

•З переїздом в іншу країну, жінки залишають родину, друзів та роботу і перший час залежатимуть від чоловіка. Не варто розраховувати на гроші чоловіка, адже в будь-який момент вони закінчаться. Треба шукати у партнерові підтримку.

•Доведеться вчити мову країни, в яку переїдете, бо там треба нею спілкуватися з іншими.

•Не завжди в іншій країні людина може реалізувати себе професійно. Наприклад, якщо ви працювали тут лікарем, то в Америці буде дуже важко пройти переатестацію.

Поради

•Головне – налаштувати себе на “правильну хвилю” і йти вперед, до своєї цілі.

•Найкраще звертатися до перевірених роками і досвідом шлюбних агентств, бо у соцмережах чи на відкритих сайтах знайомств ми не можемо перевірити достовірність інформації. Там кожен може вказати будь-які особисті дані, навіть вигадані.