У Чернівцях від сьогодні оформити біометричний паспорт можна у ЦНАПі: що для цього потрібно

19 Червня 2018 09:21

У Чернівцях від сьогодні оформити біометричний паспорт можна у ЦНАПі: що для цього потрібно

У Чернівцях від сьогодні, 18 червня, у приміщенні Центру надання адміністративних послуг можна оформити паспорт громадянина України у формі ІD-картки та біометричний паспорт.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив директор ЦНАПу Петро Луців, передає кореспондент molbuk.ua

За його словами, організація співпраці ЦНАПу з міським відділом УДМС у Чернівецькій області виглядатиме наступним чином: адміністратор ЦНАП оформляє заяву-анкету на підставі поданих документів, отримує біометричні дані (відцифровані відбитки пальців рук, фотозображення та підпис) та передає дану інформацію електронним способом та на паперових носіях до міського відділу УДМС у Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Там отриману інформацію опрацьовують і направляють у ДП “Поліграфкомбінат Україна” для остаточного прийняття рішення і виготовлення документів. Готові паспорти заявник отримує у ЦНАП. Перевірку стану розгляду заяви-анкети здійснюється заявником на сайті Державної міграційної служби України: https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html

За оформлення та видачу паспорта України для виїзду за кордон справляється адміністративний збір у розмірі: 810,32 – терміновий; 557,32– нетерміновий.

На прийом до адміністратора ЦНАП для отримання вказаних послуг можна буде записатися попередньо за телефоном 50-90-93 з 9.00 до 13.00.

Щоденно о 17.30 на сайті ЦНАП буде оприлюднюватися інформація про наявність вільних місць в черзі на наступний робочий день.

Записатися в чергу в день прийому можна тільки особисто.

Крім того, відомо, що цього року для надання послуг діятиме електронна черга.