У тролейбусі – 3 гривні, в маршрутках – 4: На громадських слуханнях чернівчани погодилися підвищити проїзд у громадському транспорті

26 Березня 2017 00:31
ДУМКА ГРОМАДИ / 
 
У Чернівцях в четвер, 23 березня, відбулися громадські слухання щодо підвищення вартості проїзду у міському громадському транспорті. Як передає кореспондент БукІнфо, більшість присутніх чернівчан висловилися “за” 3 гривні за квиток у тролейбусі та 4 – в маршрутці.

Обговорення тривало декілька годин. Перед присутніми виступили представниця департаменту ЖКГ міськради, керівник тролейбусного управління Іван Іванічек та голова асоціації перевізників Микола Альбота. Кожному доповідачу чернівчани могли задати питання про тарифоутворення.
В результаті бурхливого обговорення більшість з присутніх погодилися підтримати підвищення ціни на проїзд у тролейбусі до 3 гривень.
Для маршруток підтримали пропозицію запровадити тимчасовий тарифу з 1 квітня. Вартість проїзду складатиме 4 гривні. Однак поставили умову, що за порушення перевізниками договору, тариф буде повернуто до 3 гривень.