У Чернівцях містян закликають фіксувати порушення водіями маршруток

1 Квітня 2017 23:21

У Чернівцях містян закликають фіксувати порушення водіями маршрутокМіська рада закликала чернівчан повідомляти про порушення водіями міських маршруток умов договору. Це, зокрема, груба поведінка водіїв, паління в салоні, гучна музика. Такі факти пропонують знімати на телефон і надавати до міської ради.

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на заступника міського голови Володимира Середюка.

-Не всі порушення мона заактувати в момент порушень — наприклад, паління водія в салоні, гучну музика чи хамську поведінку, – зазначив В. Середюк. – Щоби таких водіїв можна було притягнути до відповідальності, пропонуємо, щоби мешканці фіксували порушення на телефони. А якщо такої можливості немає, то хоча би брали координати двох-трьох свідків, щоби вони могли підтвердити цей випадок. Ці факти подавайте до міської ради. На основі цих звернень ми будемо формувати акти, виставляти претензії перевізникам і притягувати їх до відповідальності, накладаючи на них штрафні санкції. Тому просимо всіх чернівчан бути небайдужими, долучитися до контролю над якістю надання послуг у сфері громадських перевезень.

Нагадаємо, з першого квітня вступає в дію рішення виконавчого комітету міськради, згідно з яким тариф на електротранспорт — дві гривні (одна гривня для студентів та учнів), а також тимчасовий тариф — 4 гривні — на автобусні перевезення.