У Чернівцях можуть зникнути три автобусні маршрути

1 Квітня 2017 23:04

У Чернівцях можуть зникнути три автобусні маршрутиУ Чернівцях три перевізники надали до міськради листи, в яких вони висловили бажання за власною ініціативою розірвати договори з мерією.

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на заступника міського голови Чернівців Володимир Середюка.

За його словами, це маршрути №№8, 37 та 42.

– По цих трьох маршрутах ми зараз шукаємо альтернативу, щоби забезпечити надання послуг і не створити колапс, – зазначив В. Середюк. – Наразі ведемо перемовини з представниками транспортного бізнесу. Є уже попередні домовленості. Зараз ще не можу їх озвучити, оскільки вони ще не є кінцевими. Але попереднє узгодження з тим, що вони готові до проведення взяти до проведення конкурсу ці маршрути на обслуговування. Оскільки там невелика кількість автобусів (наприклад, по маршруту №8 це один автобус), то я думаю, що нам вдасться їх забезпечити, але нам поки що рано про це ще говорити.

Нагадаємо маршрути зазначених автобусів: №8 – вул. Садова — мікрорайон Клокучка, №37 — вул. Садова — Чорнівський млин, №42 – вул. Таджицька — готель “Турист”