Каспрука закликали на прикладі Мукачева повернути Чернівцям газорозподільчі мережі, які віддали Фірташу

5 Квітня 2017 21:47

Каспрука закликали на прикладі Мукачева повернути Чернівцям газорозподільчі мережі, які віддали ФірташуНародний депутат Максим Бурбак закликав міського голову Чернівців Олексія Каспрука на прикладі Мукачівської міськради розглянути питання щодо повернення газорозподільчих мереж на території Чернівців, які були безкоштовно передані “Чернівцігазу”.

Про це Бурбак повідомив на своїй ФБ-сторінці.

Зокрема він, коментуючи новину про рішення Мукачівської міськради про повернення у свою власність газрозподільчих мереж на території міста, які були безкоштовно передані “Закарпатгазу” Фірташа в 2009 році, звернувся до Каспрука з пропозицією розглянути аналогічне питання на сесії міської ради.

“Ми повинні повернути громаді 2-гу нитку міського газогону вартістю понад 23 млн гривень( в цінах 2011 року). Тоді в березні 2011 року прихвостні Фірташа в міській раді на чолі з непомітним Проданом усунули від виконання обов’язків мера Миколу Федорука та поклали на керування керовану ляльку Михайлішина. В грудні 2011 року передали власність громади (газогон) до Чернівціоблгаз в якості подарунку. Тепер настав час повертати назад громаді та отримувати плату за оренду газогону з місцевого монополіста, який належить олігарху Дмитру Фірташу. Персональне голосування по цьому питанню розкладе всі крапки над “і” для всіх мешканців Чернівців”, – написав депутат на своїй сторінці у Facebook.