Прокуратура проконтролює жорстоке побиття двох хлопців у Чернівцях

24 Квітня 2017 13:29

Прокуратура проконтролює жорстоке побиття двох хлопців у ЧернівцяхПрокуратура Чернівецької області взяла на контроль хід розслідування побиття двох чернівчан під час Великодніх свят.

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на прес-службу прокуратури Чернівецької області.

21.04.2017 керівництвом прокуратури області було прийнято рішення змінити підслідність кримінального провадження зареєстрованого за фактом побиття двох чернівчан, яке розслідував Чернівецький відділ поліції ГУНП у Чернівецькій області, та доручити досудове розслідування Головному управлінню Національної поліції у Чернівецькій області.

Нагадаємо, що 16 квітня до лікарні швидкої медичної допомоги звернулися 21-річний та 27-річний жителі Чернівців, з численними забоями та струсом головного мозку, яких безпричинно побили невідомі особи.

Правоохоронцям вдалось оперативно встановити правопорушників, ними виявились четверо жителів обласного центру 17-ти, 25-ти, 26-ти та 21-го року.

21.04.2017 всім чотирьом оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство).

На даний час вирішується питання про обрання зловмисникам міри запобіжного заходу. Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури області.

Джерело: bukpravda.cv.ua