На Буковині вакансій побільшало, на одне місце претендує вже 6 працівників

27 Квітня 2017 14:41

На Буковині вакансій побільшало, на одне місце претендує вже 6 працівниківУ Чернівецькій області на вільне робоче місце претендує шестеро буковинців, про це повідомляє прес-служба обласного центру занятості.

На 1 квітня 2017 року на Буковині налічувалося 1,3 тисячі вакансій, що в 1,2 рази більше, аніж минулого року.

Найбільше робітників потребують підприємства переробної промисловості (30,8%), складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності (10,4%).

“З початку року більше тисячі роботодавців області поінформували службу зайнятості про майже 4,5 тисяч вакансій, що на тисячу вакансій більше ніж у першому кварталі 2016 року. Таке зростання пропозицій працевлаштування сприяло зниженню навантаження на одне вільне робоче місце.

Зараз на одне вільне робоче місце претендує 6 безробітних, тоді як на початок року було 11 людей”, – розповіла в.о. директора Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Упродовж січня-березня 2017 року соціальними послугами обласної служби зайнятості скористалося більше 11 тис. безробітних та 2 тис. осіб без надання статусу безробітного. За сприяння служби зайнятості забезпечені роботою 2,4 тис буковинців.

Джерело: molbuk.ua