Травень: на потяги до Чернівців — ажіотаж. Квитків на свята меншає щосекунди

28 Квітня 2017 17:59

Травень: на потяги до Чернівців — ажіотаж. Квитків на свята меншає щосекундиКвітень добігає кінця. Попереду в українців по 4 вихідні щотижня. Травневі свята, сонячна погода — час, який нерідко обирають для подорожей містами України.  Журналісти ІА “А.С.С.” проаналізували останні дані щодо продажу квитків на потяги, що прямують “до” та “з” Чернівців. Виявилося, що уже сьогодні на травневі свята квитки або розкуплені, або продаються в обмеженій кількості. Детальніше — далі.  З Києва до Чернівців Завтра, 29-го квітня, приїхати з Києва до Чернівців охочим не складе проблеми. Наразі ще наявні 30 купейних та 40 плацкартних місць. А от 30-го числа ті, хто до цього моменту квитків не придбав — можливості приїхати до Чернівців потягом — не мають. Усі місця розкуплені.  Щодо наступних святкових дат: 2-го, 6-го, 7-го, 8-го та 9-го травня, середня кількість плацкартних місць, наявних у продажу — 65, купейних — 42. Виняток — 6-те травня. На цей день залізниця пропонує лише 14 купейних та 6 “люксових” місць.  У потягах, що курсують з 10-го до 16-го травня вільних місць загалом від 100 до 200 на день. Виняток — середа, 12-те травня.

Тим, хто захоче приїхати до Чернівців 12-го травня, пропонують лише 17 купейних місць та 14 місць класу “люкс”. Загалом же, від 16-го травня і до кінця місяця більшість доступних місць розкуплені. Кількість ще незайнятих купейних місць коливається від 5-ти до 25-ти на день; плацкартних — від 5 до 40.  Наголосимо, що на 26-те квітня залишилися лише 5 плацкартних місць. Усі інші — розкуплені.  З Чернівців до Києва Тим, хто на вихідні захоче вирушити з Чернівців до Києва, варто знати, що квитки на 1-ше травня уже розкуплені.  Загалом, на завтра, 29-те квітня, квитків із Чернівців до Києва у продажу більше 250.

Така ж ситуація наступного дня, 30-го квітня. А от починаючи з 2-го травня кількість купейних та плацкартних місць, доступних для продажу, щосекунди активно зменшується. На сьогодні кількість купейних місць коливається від 5 до 100 на день, залежно від обраної дати; плацкартних місць — від 5 до 65 на день. Виняток — 6-те травня. У цей день доступних квитків чимало: 137 купейних, 254 плацкартних. З Одеси до Чернівців Квитки на потяг з Одеси до Чернівців на 29-те квітня вже розкуплені. На 30-те квітня залишилося лише 1 плацкартне місце, а на 5-те травня — 7 купейних. Усі інші місця на вказані дати вже розпродані.  6-го, 7-го, 8-го та 13-го травня у продажі в середньому є більше 200 квитків на день.

У інші ж дні кількість купейних місць коливається від 7 до 50 на день, плацкартних — від 1 до 55. З Чернівців до Одеси З Чернівців до Одеси уже немає місць на 1-ше та 2-ге травня. На 7-ме травня залишилося 7 купейний місць, на 8-ме — 2 купейних і 10 плацкартних, а на 28-ме травня залишилися лише 18 купейних та 5 плацкартних місць. Загалом, кількість вільних місць на день протягом травня коливається від 7 до 60 (разом із плацкартними, купейними та люксовими). Виняток — 6-те травня.

У цей день плацкартних місць вільно 202, а купейних — 78. Наголосимо, усі цифрові дані базуються на інформації, наданої сайтом “Укрзалізниці” сьогодні, 28-го квітня.  Як повідомили журналістам ІА “А.С.С.” у чернівецькій залізниці, інформації про додаткові потяги наразі немає. Зазвичай, вона надається за 9-ть днів до визначеної дати.  Бажаємо Вам вдалих подорожей. Плануйте поїздки завчасно!

Джерело: acc.cv.ua