У Чернівцях відбудеться весняний благодійний Муніципальний бал

19 Лютого 2018 22:39

З 1 по 7 березня за ініціативи та підтримки Чернівецького міського голови Олексія Каспрука, в рік відзначення 610-ї річниці Чернівців, міський жіночий клуб “Успішна чернівчанка” організовує новий амбітний проект “Жінка. Весна. Чернівці”.

Він об’єднає низку цікавих творчих заходів, завдяки яким кожна чернівчанка могла би відчути себе щасливою, затребуваною, потрібною і коханою. Планується провести провести тематичні флеш-моби, фотовиставки, творчі вечори та майстер-класи, бесіди на тему здоров’я, зустрічі з цікавими особистостями, а також благодійний Муніципальний весняний бал, який відбудеться у партнерстві з міською радою.

Організатори запрошують всіх зацікавлених долучатися зі своїми ідеями, аби засвідчити в ці дні любов до свого міста, прекрасних чернівчанок і зробити Чернівці справжнім містом жінок. Це можуть бути салони краси, дизайн-студії, ресторани і кав’ярні, спортивні та танцювальні студії, неурядові організації, комерційні структури.

Заходи в рамках проекту матимуть благодійний характер: кожен бажаючий зможе зробити свій внесок у підтримку дітей, хворих на рак та лейкемію, інформує прес-центр міської ради.