У Чернівцях все, що не так лежить, можна вкрасти.

1 Лютого 2017 16:29
Група чернівчан розпилювала закинутий завод і залізницю

Під час спроби обікрасти закинутий завод на Заставнівщині, поліцейські на “гарячому” спіймали мешканців Чернівців. Як з’ясувалося, вони скоїли низку крадіжок не лише на заводі, а й на місцевій залізниці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Чернівецькій області.

Поліцейські Заставнівського відділення поліції під час проведення превентивних заходів у с. Юрківці на “гарячому” спіймали трьох молодиків, котрі намагалися викрасти металеві ємності об’ємом 400 куб.см. з території колишнього асфальтно-бетонного заводу.

Правопорушниками виявилися 26-річний та двоє 35-річних мешканців міста Чернівці. Як з’ясували поліцейські, молоді чоловіки й раніше приїжджали до вказаного заводу та цупили звідти металеві конструкції.

Група чернівчан розпилювала закинутий завод і залізницю

Крім цього, двоє молодиків зізналися поліцейським у крадіжці залізничного полотна на недіючому перегоні сполученням “Заставна-Вікно”, який знаходиться в с. Вікно Заставнівського району.

Зловмисники за допомогою заздалегідь підготовлених спеціальних інструментів, починаючи з листопада 2016 року, демонтовували та викрадали залізничні нитки колії.

Викрадене злочинці здавали в різні пункти прийому металобрухту Чернівецької області.

За даними фактами були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частини 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування. Особи зловмисників перевіряються на причетність до вчинення інших злочинів на території області.