У Чернівцях зміни тарифів на проїзд у громадському транспорті.

16 Березня 2017 22:13

У Чернівцях буде дорожчати проїзд у тролейбусах
У Чернівцях відбудуться громадські слухання щодо зміни тарифів на проїзд у громадському транспорті.

На них буде обговорюватися встановлення економічно обгрунтованих тарифів на проїзд у маршрутках та тролейбусах Чернівців, пише molbuk.ua

Зокрема, згідно з тарифними розрахунками, поданими тролейбусним управлінням, вартість проїзду у тролейбусах уже мала би становити не менше трьох гривень. А тимчасовий тариф на проїзд у маршрутках, який встановив міськвиконком 14 березня, з першого квітня має становити чотири гривні.

Проте таким він буде лише у випадку, якщо перевізники подадуть економічно обгрунтовані розрахунки, які підтвердять потребу підвищити вартість проїзду у маршрутках до чотирьох гривень. А також виконають договірні умови. Інакше з першого квітня вартість проїзду у маршрутках так і залишиться на рівні трьох гривень, розповіли кореспондентові molbuk.ua у департаменті житлово-комунального господарства Чернівецької міськради.

До участі у громадських слуханнях запрошуються депутати міської ради, члени виконкому, представники громадських організацій, перевізники, чернівчани.

Слухання відбудуться 23 березня о 18.00 у залі засідань департаменту житлово-комунального господарства міськради по вулиці Героїв Майдану, 176 (другий поверх).