Найнижчі показники: дорожники Буковини “пасуть задніх” у проведенні ямкового ремонту

4 Квітня 2017 15:32

Найнижчі показники: дорожники Буковини "пасуть задніх" у проведенні ямкового ремонту

Співробітники Чернівецького та Волинського облавтодорів продемонстрували найменші показники виконання робіт з ліквідації вибоїн.

Про це повідомила прес-служба Державної акціонерної компанії “Автомобільні дороги України”, пише molbuk.ua

Зокрема, у повідомленні прес-служби зазначається, що дорожники в період із 1 січня до 30 березня поточного року ліквідували 875 тис. кв. м ям і вибоїн на понад 8,9 тис. км автомобільних доріг України, що майже в 2,5 раза більше показника за аналогічний період 2016 року.

”З 1 січня до 30 березня 2016 року було ліквідовано понад 373 тис. кв. м ямковості. А цього року, за аналогічний період, відремонтовано в 2,5 раза більше вибоїн на дорогах”, – повідомили в прес-службі, уточнивши, що з початку поточного року ями було ліквідовано на 8917 км автомобільних доріг.

Зокрема, лише в період із 23 до 29 березня облавтодори усунули понад 248 тис. кв. м ямковості на 1994 км доріг загального користування.

”Найбільш високі темпи робіт із ліквідації показали дочірні підприємства ДАК “Автомобільні дороги України” у Кіровоградській, Миколаївській, Вінницькій, Запорізькій та Київській областях. Найменші показники виконаних робіт у Чернівецького та Волинського облавтодорів”, – зазначили в прес-службі.