У Чернівцях розпочав роботу візовий центр Греції

5 Квітня 2017 21:55

У Чернівцях розпочав роботу візовий центр Греції (ФОТО)У Чернівцях цього тижня розпочав роботу візовий центр Греції. Тепер документи на отримання візи до Грецької Республіки можна здати безпосередньо у нашому місті.

Про це повідомляє molbuk.ua

Працює центр на вулиці Героїв Майдану, 31 – тепер там спільний візовий центр Польщі, Литви, Хорватії та Греції.

У Чернівцях розпочав роботу візовий центр Греції (ФОТО)

Законодавство ЄС, членом якого є Греція, передбачає два типи віз – короткострокові та національні.

У візових центрах приймаються документи на отримання короткострокових Шенгенських віз – для туризму, ділових зустрічей, паломництва та ін. Короткострокові шенгенські візи дозволяють перебування на території країн-учасниць Шенгенської угоди не більше, ніж 90 днів у півріччі.

Подання документів на всі національні візи (довготривалі) відбуваєтьсябезпосередньо в Консульському відділі Посольства Грецької Республіки в Україні (не в Візовому центрі Грецької Республіки) за адресою м. Київ, вул. Панфіловців 10.

Щоб подати документи, заявнику необхідно особисто відвідати Візовий Центр та надати свої біометричні дані (відбитки пальців та цифрову фотографію).

Термін опрацювання заяви на отримання візи складає до 4 робочих днів, проте може бути продовженим до 15 робочих днів, згідно регламенту країн-членів Шенгенської угоди, залежно від кількості поданих візових заявок та системи VIS.
Заяви на отримання візи можна подавати не раніше, ніж за три (3) місяці до запланованої дати поїздки.
Детальніше усіма з вимогами до документів, необхідних для отримання віз, можна ознайомитися на сайті Посольства Греції та greecevisa-ukraine.com