У нинішньому році міська влада обіцяє бруківку ремонтувати на вулиці Головній у центрі

5 Квітня 2017 12:29

Чернівчани зареєстрували і підтримали дві петиції щодо бруківки у центрі міста – з вимогою відремонтувати її на вулиці Головній у центрі.

У нинішньому році міська влада обіцяє бруківку ремонтувати.

– Одразу після приходу тепла ми провели першочергові аварійні ремонти бруківки, – розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Сергій Погороней. – Це зробили на вулиці Шептицького та деяких інших у центрі.

За словами С.Погореного, складено перелік ділянок, де цього року буде ремонт.

– Саме на ремонт і перекладання бруківки передбачено виділити з бюджету кошти, – каже директор департаменту. – Зокрема, у переліку є і вулиця Головна у центрі. Роботи почнуться трохи згодом, бо для них мусимо провести конкурс і визначити переможця.

Хто саме буде виконувати ремонт – визначить тендер, який обіцяють провести найближчим часом. Взяти участь у конкурсі зможуть усі охочі – має бригаду, яка перекладає бруківку, комунальний міськШЕП (виконував аварійні роботи у березні), є у нас і приватні підприємства з відповідним досвідом робіт.

С. Погорений також зазначив, що ремонт Головної проводити дуже складно – вулиця перевантажена транспортом, тож доведеться ремонтувати окремі ділянки у вихідні.