7 квітня 2017 року у Чернівцях відбудеться 2-ий міжнародний авіаційно-туристичний форум

6 Квітня 2017 13:59
На форумі будуть підняті питання, які стосуються як авіаційної, так і туристичної сфери

7 квітня 2017 року у Чернівцях відбудеться 2-ий міжнародний авіаційно-туристичний форум. Цьогоріч на форумі будуть підняті і обговорені важливі питання, які стосуються як авіаційної, так і туристичної сфери. Загальною темою на форумі буде: “Перспективи розвитку пасажирських та вантажних авіаперевезень в регіональних аеропортах України”.

До участі в роботі форуму запрошуються усі, кого дана подія не залишить байдужими, кому цікаві перспективи розвитку, в першу чергу, Чернівецького аеропорту в плані ведення бізнесу, що пов’язаний з авіаперевезеннями. Також запрошують депутатів Чернівецької міської та обласної рад.

Під час роботи форуму всі матимуть змогу оцінити прогрес, що відбувся за останній час в роботі аеропорту, а також почути багато цікавої інформації стосовно існуючих рейсів та тих, які плануються в перспективі.

Довідка
І-й Міжнародний авіаційний форум «Роль аеропорту «Чернівці» в розвитку економіки та туризму в регіоні» відбувся 25 січня 2016 року. Проведення та результати роботи 1-го Форуму привернули увагу до аеропорту, змінили бачення перспектив його розвитку як у власника, у Державіаслужби та Мінінфраструктури, так і авіакомпаній, що дало змогу аеропорту знову «стати на крило», відновити регулярні перевезення та виконання чартерних туристичних авіаперевезень.