У Чернівцях Остап Семерак запитання про вирубку лісу назвав провокацією

8 Квітня 2017 13:14

Сьогодні, 7 квітня, Міністр екології та водних ресурсів Остап Семирак перебуває з робочим візитом у Чернівцях.

Під кінець робочого дня, чиновник зустрівся з журналістами та розповів про екологічний стан Буковини, інформує кореспондент 0372.ua.

При зустрічі, місцеві активісти одразу “підняли” питання щодо видобутку гравійної суміші з річок та будівництва Дністровської ГЕС.

На що міністр зазначив:”Буковина знаходиться не “в хвості”по рейтингу за екологічною ситуацією серед областей України. Я сам особисто не підтримую будівництво ГЕС на Дністрі, сподіваюся на підтримку громадскості”.

Довгий час Остап Семерак говорив про нові закони, що приймає уряд, нові проекти, які готуються для покращення екологічної ситуації. Міністр  зазначив також про спільну роботу уряду з Буковиною в 2017-ому році та міжнародні гранти, які виділяють кошти на покращення екології.

Під час звіту до чиновника звернулися активісти  із залу. “Я представляю ГО “Поранені під час Революції Гідності””,- зазначив активіст та пригадав історії з Майдану та Небесну Сотню. “Скажіть будь ласка, за що померли ті хлопці, за, яку владу, якщо ви не можете розібратися то ми вам допоможемо”, – зауважив активіст. На що Міністр подякував за активну громадську позицію та  небайдужість зі сторони молодого покоління.

Далі на запитання із залу, які чиновник обгрунтував як провокативні Семрак не став відповідати.