На оздоровлення та літній відпочинок буковинських дітей виділено понад 4,5 млн. грн.

12 Квітня 2017 09:20

На оздоровлення та літній відпочинок буковинських дітей виділено понад 4,5 млн. грн.

Путівки на оздоровлення і відпочинок отримають 800 дітей

На засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради затверджено плани оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2017 року.

Зокрема, на путівки на оздоровлення і відпочинок 800 дітей (діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування,діти-інваліди,діти з багатодітних та малозабезпечених сімей,відмінники навчання, талановиті та обдаровані діти, диспансерно хворі діти, діти, батьки яких є учасниками військових дій в східних регіонах України та учасниками бойових дій, діти із сімей внутрішньо переміщених з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції), які потребують особливої соціальної уваги та підтримки в заміських стаціонарних дитячих таборах області виділено 3 200 000 грн. Про це повідомляє прес-центр Рашуті.

На оздоровлення і відпочинок 60 дітей у міському пересувному туристичному таборі “Стежинка” при міському Центрі дитячої та юнацької творчості передбачено 30 000 грн.

На організацію пришкільних таборів денного перебування для 3700 дітей виділено 1 327 116 грн., на путівки на оздоровлення і відпочинок 34 дітей-інвалідів, учасників міського клубу “Паросток”, у пансіонаті “Зелені пагорби” передбачено 98 600 грн.

Джерело: pogliad.ua