У Чернівцях обговорять спорудження скульптурної композиції Хрест Пієти

12 Квітня 2017 21:38

У Чернівцях обговорять спорудження скульптурної композиції Хрест Пієти

Ініціатор громадських слухань – Чернівецький міський голова

17 травня 2017 р. о 18 годині в приміщенні Центрального палацу культури в Чернівцях відбудуться громадські слухання щодо електронних петицій про спорудження скульптурної композиції «Хрест Пієти» та демонтажу Хреста на Центральній площі.

Ініціатор громадських слухань – Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. Про це повідомляють у прес-службі Чернівецької міської ради.

Уповноваженим виконавчим органом з підготовки громадських слухань визначено відділ охорони культурної спадщини Чернівецької міської ради. Відповідальна особа – начальник відділу охорони культурної спадщини міської ради Олена Пушкова.

Затверджено заходи з підготовки громадських слухань та склад організаційного комітету на чолі з заступником міського голови Олександром Паскарем.

Для участі у громадських слуханнях запрошуються: депутати Чернівецької міської ради, посадові особи виконавчих органів міської ради, управління культури Чернівецької обласної державної адміністрації, представники релігійних конфесій міста, громадські організації, ініціатори петицій, мешканці міста.

Джерело: pogliad.ua