Міністерство інформаційної політики веде боротьбу з політичними опонентами Порошенка, – Лозовий

14 Квітня 2017 10:57

Багато хто ставить під сумнів потрібність існування міністерства інформаційної політики України.

Про це в прямому ефірі телеканалу Еспресо заявив народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий.

“Стратегічно має бути міністерство пропаганди, як воно б не називалося в період війни. Але чим у нас займається ті, хто має займатися державною пропагандою на чолі з кумом Порошенка Стецем? Вони витрачають час і кошти платників податків на боротьбу з політичними опонентами, на брудні інтриги, в тому числі і під час обрання керівника суспільного телебачення.

Хто у нас реформує суспільне телебачення? Пані Лебедєва. Вона засідала в Нацраді з питань телебачення і радіомовлення сім років в кучмівські часи, коли переслідували і вбивали журналістів, коли намагалися дискредитувати опозицію до Кучми і не давали говорити правду про Януковича. Така людина нібито має за суспільне мовлення відповідати. Дякувати Богу, ця ситуація була переломлена і був обраний пан Аласанія”, – заявив народний депутат.

Андрій Лозовий додав, що за два дні до цього голосування Міністерство інформаційної політики втрутилося в цю історію.

“Коли фракція Радикальної партії намагалася відкликати Вячеслава Козака, який зрадив і взяв гроші конкретно від пані Лебедєвої, який тепер ховається і не з’являється на засідання комітету, Мінстець втрутився на сторогні пані Лебедєвої, яка обслуговує інтереси конкретно олігарха Пінчука, а всі ми пам’ятаємо проросійські заяви Пінчука. Але не всі проросійські консерви вже вскрилися”, – резюмував парламентар.

Нагадаємо, раніше народний депутат заявив, що позиція Тимошенко у Верховній Раді – деструктивна.

Джерело: informator.news