Митники розповіли, як будуть перевіряти гостей до “Євробачення”

14 Квітня 2017 14:50

У ДФС обіцяють спрощені правила митного контролю для тих, хто збирається відвідати пісенний конкурс в Києві

<p style="text-align: justify;">ДФС спростить митний контроль до "Євробачення". Фото: прес-служба ДПСУ</p>
ДФС спростить митний контроль до “Євробачення”. Фото: прес-служба ДПСУ

Для гостей пісенного конкурсу “Євробачення-2017” буде діяти спрощений режим пропуску через митний кордон. Про це заявив в.о. голови ДФС Мирослав Продан, повідомляє “112 Україна”.

“ДФС готова забезпечити максимально високий рівень обслуговування всіх іноземних представників, які приїдуть в нашу країну на Євробачення. Для них буде діяти спрощений режим пропуску через митний кордон. Оформлення всіх матеріалів, продукції і технічного обладнання, необхідних для конкурсу, буде здійснюватися оперативно”, – підкреслив Продан.

За його словами, організаційні питання пропуску іноземних учасників представники ДФС обговорили з фахівцями інших центральних органів виконавчої влади, залучених до проведення конкурсу.

Під час зустрічей домовилися про оперативний обмін інформацією щодо термінів оформлення товарів, пунктів пропуску через кордон України, а також документів, на підставі яких такі товари будуть оформлятися.

“Керівники всіх митниць ДФС забезпечать належний рівень культури і порядку при здійсненні пропуску іноземних учасників. До митним формальностям будуть залучені найбільш підготовлені і досвідчені фахівці. У разі необхідності наші фахівці готові оперативно вирішити проблемні питання, які можуть виникнути при оформленні зазначених громадян, із суміжними службами”, -зазначили в ДФС.

Нагадаємо, віце-прем’єр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко допускає провокації з пожежами в лісах і на торфовищах навколо Києва напередодні міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення”

Джерело: ukr.segodnya.ua