Луценко заявив, що на Буковині критична ситуація з контрабандою лісу

18 Квітня 2017 16:04

Луценко заявив, що на Буковині критична ситуація з контрабандою лісуГенеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про критичну ситуацію з контрабандою лісу в Чернівецькій області. Про це він заявив сьогодні у Рівному, де він представив нового прокурора області, повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

За словами прес-секретаря, представляючи нового керівника обласної прокуратури, Луценко наголосив, що відбулася “технічна заміна”, бо Чернівецька область нині потребує серйозної боротьби з “тамтешньою мафією”.

“Ситуація там критична. Чернівецька область потребує порядку. В першу чергу, це пов’язано з контрабандою та вивозом лісу. Власне, контрабанда існує в багатьох областях, але такої відкритої я не бачив навіть на Одещині чи Харківщині. Тому я прийняв рішення відправити пана Соболя саме в Чернівці. Думаю, що всі підтвердять, що за цей час до нього не було зауважень з точки зору порядності. Впевнений, що він впорається з викликами, які йому поставить чернівецька контрабанда”, – підкреслив Луценко.

“Новий керівник Рівненської обласної прокуратури вольовий, я знаю, як він працює. На Рівненщині нині врегульована ситуація з видобутком бурштину. Новий керівник працюватиме й надалі в цьому напрямку”, – додав Луценко.

Нагадаємо, колишнього вже прокурора Рівненської області Олега Соболя переводять у Чернівці.

Джерело: molbuk.ua