Каспрук просить Верховну Раду про “перезавантаження влади Чернівців” – провести позачергові вибори міськради і мера міста

20 Квітня 2017 11:55
ГУЧНА ЗАЯВА / 
 
Сьогодні, 18 квітня, перед початком сесійного засідання Чернівецької міської ради мер Чернівців Олексій Каспрук виступив із заявою про “перезавантаження влади Чернівців”.
Як передає з сесійної зали кореспондент БукІнфо, Олексій Каспрук заявив, що міська рада працює неефективно, досі не може обрати секретаря, а також не має єдиного бачення для розвитку міста
Також мер зазначив, що він не може працювати ефективно через “підкилимні ігри в сесійній залі, не може досягнути успіху”.
За словами Каспрука, він уже підписав звернення до Верховної ради про перевибори міської ради та міського голови.
 
Міський голова Олексій Каспрук 18 квітня звернувся до громади міста із заявою, в якій повідомив, що направив клопотання до Верховної Ради України із клопотанням відповідно до ст.78 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» розглянути питання про призначення у визначеному законом порядку позачергових виборів Чернівецької міської ради.
Олексій Каспрук переконаний, що одночасно мають відбутися і позачергові вибори Чернівецького міського голови. «Відповідальність за рік втрачених для міста можливостей, зневіру чернівчан, зраду заповіту наших славних попередників має бути спільною», – заявив Олексій Каспрук.
Джерело: bukinfo.com.ua