Кращою медсестрою регіону-2017 стала студентка Вашковецького медичного коледжу БДМУ

25 Квітня 2017 20:31

Кращою медсестрою регіону-2017 стала студентка Вашковецького медичного коледжу БДМУ

Вона візьме участь у Всеукраїнському конкурсі України

21 квітня 2017 року у Вашковецькому медичному коледжі БДМУ відбувся фінал  щорічного регіонального конкурсу фахової майстерності випускників медичних коледжів БДМУ “Краща медична сестра регіону – 2017”.

Як інформує працівник Вашковецького медколеджу Василь Пишнюк, якщо під час першого етапу конкурсантки відповідали на тестові завдання у комп’ютерному режимі on-line, то вже під час другого у навчальних аудиторіях Вашковецького медколеджу вони демонстрували виконання практичних навичок. Згідно з результатами оцінки підсумків теоретичних і практичних знань, журі визначило переможців у різних номінаціях. Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Чернівецької ОДА.

“Кращою медичною сестрою з хірургії” стала Ольга Попович із коледжу БДМУ, “Кращою медичною сестрою з педіатрії” – Карина Лістау з Чернівецького медичного коледжу БДМУ та ” Кращою медичною медсестрою з внутрішньої медицини” – Вікторія Агратіна з Новоселицького медичного коледжу БДМУ.

А перше місце та звання “Краща медична сестра регіону – 2017” заслужено отримала  Крістіна Гуцуляк – студентка Вашковецького медичного коледжу БДМУ.

Вона візьме участь у Всеукраїнському конкурсі України фахової майстерності студентів медичних  коледжів, який відбудеться  в Києві. Всі конкурсантки нагороджені грамотами та  грошовими преміями.

Джерело: pogliad.ua