Схоже на комп’ютерну гру, – Руслана поділилася враженнями від сцени для Євробачення

27 Квітня 2017 14:43

Схоже на комп'ютерну гру, – Руслана поділилася враженнями від сцени для ЄвробаченняПереможниця Євробачення-2004, співачка Руслана поділилася враженнями від головної сцени для Євробачення-2017 та розповіла цікаві деталі.

Під час зустрічі з журналістами, співачка зазначила, що на сцені Євробачення – розміщений неймовірно великий екран, який взагалі доводилося їй бачити, пише Укрінформ.

“Я знаю, який продакшен зараз безпосередньо в місці, де буде проводитись Євробачення… Це останнє слово техніки в продакшені. Один із найбільших екранів, який я бачила за все своє життя, – 70 метрів довжина, 11 метрів висота. Вся підлога і всі стіни – це все екран”, – наголосила співачка.

За словами Руслани, у глядачі складеться враження, інби вони дивляться не пісенний конкурс, а комп’ютерну гру. Також співачка відзначила конструкцію світла.

Фішка Євробачення цього року – надзвичайна конструкція світла. Я такої конструкції світла ще в житті не бачила – на жодному концерті, на жодному перформансі. Це світло буде робити magiс,– вважає Руслана.

Джерело: molbuk.ua