Микола Томенко приїхав у Чернівці. Зустрічається з студентами ЧНУ

20 Травня 2017 18:17

Український політик Микола Томенко сьогодні гостює у ЧернівцяхУкраїнський політик та громадський діяч Микола Томенко сьогодні гостює у Чернівцях   Саме зараз у нього зустріч з студентами в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича. Микола Томенко спілкується зі студентами факультету історії, політології та міжнародних відносин.

    В Чернівці політик приїхав як лідер Громадського руху “Рідна країна”. Студентам розповідає про те, що останній рік вивчає масову культуру, каже , що активно працював над проектом “Сім чудес України”, адже сильно хотів сформувати позитивний образ нашої держави.     – Але я побачив, що для більшості українців потрібно спершу сформувати такий образ, бо ми самі свою країну не знаємо. Тому зараз працюю над новим проектом, знімаю фільми історичні. щоб відкривати Україну українцям.

Також дуже важливо, щоб про нашу державу говорили позитивні речі знакові іноземці. – впевнений Микола Томенко.     Нагадаємо, Микола Томенко в лютому 2016 року був у Чернівцях на “Круглому столі” «Вирішення проблеми поводження з побутовими відходами в Україні.

 

Джерело: acc.cv.ua