У Чернівцях на Соборній площі зі стріляниною змагались тілоохоронці (фото)

22 Травня 2017 17:03

Змагання тілоохоронців у Чернівцях У Чернівцях 20 травня розпочався чемпіонат України з багатоборства серед тілоохоронців.

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на molbuk.ua.

У змаганнях беруть участь команди поліції охорони, нацгвардії, НАБУ, воєнізованої охорони “Укрзалізниці” та навіть охорона Президента.
Також за першість приїхали позмагатися команди з Австрії, Болгарії, Молдови та Румунії. Є серед учасників і виключно жіночий колектив – вони представляють Управління державної охорони України.

Першим випробуванням для команд став супровід VIP-персон Соборною площею через живий “коридор”. Згідно з легендою, охоронці виводять підзахисну особу з машину, ведуть через натовп людей, з якого до них виходять охочі подарувати VIP-персоні квіти, попросити афтограф чи сфотографуватися. З-поміж них ховається і нападник, який раптов вибігає на свою жертву з ножем чи палицею. Завдання охоронців – виявити нападника, зреагувати на його напад, обеззброїти, захистити підзахисного та евакуювати його назад до машини.

Також тілоохоронці змагатимуться у фігурному у наданні першої медичної допомоги, водінні авто, прийомах рукопашного бою та стрільбі з різних положень.