Чого хочуть жінки: ідеї подарунків до Дня всіх закоханих

14 Лютого 2018 22:23

Чого хочуть жінки: ідеї подарунків до Дня всіх закоханих

Настало найромантичніше свято року – День святого Валентина. Це прекрасний привід нагадати про свої почуття своїй половинці, а також зізнатися тому, хто поки не знає про вашу симпатію.

НВ STYLE зібрав 10 ідей подарунків коханій жінці, які можуть стати в нагоді чоловікам у День всіх закоханих.

 

Подорож

Туристична поїздка в якесь нове або улюблене місце – прекрасний привід відпочити і набратися натхнення. Рушайте в подорож разом або подаруйте коханій тур в країну, про яку вона давно мріяла.

 

Коштовності

Каблучки, браслети і сережки вважаються банальним подарунком, проте це не означає, що жінка буде проти нової прикраси. Не вірите нам? Це підтверджують щорічні дослідження жіночої думки про найбажаніші подарунки до Дня Валентина.

 

Ультрасучасний смартфон

Чоловіки переважно краще розбираються в технологічних новинках і тонкощах продуктивності гаджетів. Зробіть приємний подарунок своїй жінці: подаруйте їй телефон, з вибором якого вона ніяк не визначиться.

 

Похід в СПА

Якщо часу на поїздку в інші місто або країну у вашої коханої геть немає, прекрасний варіант поповнити запаси енергії в організмі – похід в СПА. Скраби, обгортання, масажі – дівчата люблять це.

Фото: Groupon

 

Масажер для ніг

Як говориться в старому жарті, немає нічого кращого в нових туфлях на 10-сантиметровій шпильці, ніж прийти додому і зняти їх. А якщо в якості подарунка жінка отримає цікавий і веселий пристрій – масажер для ніг, автоматичний релакс-бонус до відчуття щастя забезпечений.

 

Фітнес-браслет

В епоху повального захоплення здоровим способом життя, правильним харчуванням і любові до спорту в списках бажаних гаджетів з’явилися фітнес-браслети. Маленькі стильні аксесуари простежать за тим, щоб ваша кохана спала, скільки потрібно, робила необхідну кількість кроків на добу, і могла проконтролювати, скільки ще вуглеводів у вигляді смачного тортика їй можна з’їсти.

 

Новий аромат

Флакон з новим парфумом – прекрасний подарунок коханій. З одним застереженням: ви повинні достатньо добре знати вподобання своєї дами, щоб не помилитися у своєму виборі аромату.

 

Нижня білизна

Жодна жінка в світі ніколи не відмовиться від ще одного комплекту нижньої білизни! Підберіть для коханої що-небудь незвичайне, виходячи з останніх модних трендів.

Фото: Agent Provocateur

 

Книга

День закоханих – чудовий привід побути день банальним і старомодним, і подарувати їй паперову книгу із запаморочливою історією кохання. Ваша жінка – не фанат слізних історій? Оберіть для неї томик, виходячи з її інтересів.

 

Вечеря, приготована своїми руками

У турботах і справах забули про подарунок для своєї дівчини? Приготуйте для неї святкову романтичну вечерю. Вона буде приємно вражена, навіть якщо ваші кулінарні таланти не настільки блискучі. Головне – готуйте з любов’ю!

Джерело: nv.ua