Кохання в келиху. Три вишуканих коктейля на День Святого Валентина

14 Лютого 2018 22:46

В День Святого Валентина порадуйте кохану людину смачним коктейлем

Сьогодні – День усіх закоханих, а значить, багатьох людей чекає святкова романтична вечеря з легкими овочевими закусками, повітряними десертами та неповторними коктейлями.

Якщо ви не знаєте, що приготувати на День Святого Валентина, але хочете зробити приємний сюрприз коханій людині, НВ STYLE пропонує три рецепти оригінальних коктейлів для амурного вечора.

Озбройтеся фруктами, спиртними напоями, солодкими сиропами, шейкером або блендером, кубиками льоду, двома келихами, крапелькою фантазії і приступайте до приготування коктейлю.

Три коктейля на День Святого Валентина

Ванільно-фруктовий


© dujour.com

© dujour.com

 


Ваніль вважається одним із головних афродизіаків.

Інгредієнти (на 1 порцію):

  • 30 мл апельсинової горілки Grey Goose L’Orange
  • 20 мл соку маракуї
  • 10 мл свіжовичавленого лимонного соку
  • 8 листочків м’яти
  • 150 мл ванільного сиропу

Як готувати:

Добре перемішайте всі інгредієнти та додайте в келих колотого льоду. Прикрасьте половинкою маракуї.

Вбивця в червоному


© dujour.com

© dujour.com

 


Трояндова есенція – це олія на основі пелюсток троянд і прекрасний афродизіак.

Інгредієнти (на 1 порцію):

  • 20 мл лікеру Кампарі
  • 20 мл вермуту Cinzano 1757 Bianco
  • 15 мл коньячного лікеру Grand Marnier
  • 20 ромашкового джина
  • Крапля рожевої есенції

Як готувати:

Налийте всі інгредієнти, крім трояндової есенції, у великий стакан з льодом і перемішайте барною ложкою (можна використовувати шейкер). Перелийте коктейль в охолоджений келих, додайте краплю есенції троянди і подавайте.

Ісландський гарячий шоколад


© dujour.com

© dujour.com

 


Тут у якості афродизіаків виступають шоколад і пряний лікер з перцем чилі.

Інгредієнти (на 1 порцію):

  • 50 мл ісландської горілки Reyka
  • 200 мл гарячого шоколаду
  • 25 мл лікеру з перцем чилі Ancho Reyes Ancho Chile Liqueur
  • Крапля бітера Ангостура

Як готувати:

Перемішайте інгредієнти в чашці або термостійкому келиху, прикрасьте маршмеллоу або збитими вершками.

Джерело: nv.ua