У Чернівцях засудили умільця, що підробив собі водійські права

8 Травня 2018 10:41

У Чернівцях засудили умільця, що підробив собі водійські права

У Чернівцях Першотравневий районний суд міста призначив покарання у вигляді штрафу розміром 1700 гривень зловмиснику, який за допомогою принтера підробив водійські права і користувався ними, керуючи автомобілем ВАЗ-21013.

Як зазначається у судовому вироку, який оприлюднений в Єдиному реєстрі судових рішень, у травні 2017 року зловмисник, переслідуючи мету підроблення посвідчення водія на своє ім’я, за допомогою принтера “Коніка”, у себе вдома підробив водійські права.

Зазначається, що згідно висновку експерта, цей документ не відповідає зразку бланку даного виду, що перебуває в офіційному обігу та виготовлений струменево-крапельним способом друку з імітацією УФ та ІЧ елементів захисту.

У ніч на 8 вересня 2017 року правоохоронці зупинили автомобіль зловмисника через порушення Правил дорожнього руху. Чоловік пред’явив патрульним підроблені документи.

Пізніше порушника було затримано. А в лютому 2018 року порушник та прокурор уклали угоду про визнання винуватості.

Першотравневий районний суд Чернівців затвердив цю угоду та призначив чоловікові покарання у вигляді штрафу розміром 1700 гривень.

Нагадаємо, раніше у Чернівцях суд покарав чоловіка, який підробив пенсійне посвідчення для того, мати можливість безкоштовно їздити тролейбусами.