У Чернівцях в ресторані живе кіт Адольф з паспортом

11 Травня 2018 10:36

Дмитро Бельмега, співвласник ресторану: “В нас було свято Хеловін. Тож ми поклали багато сіна, хотіли приготуватися до свята. Побачили, що прийшов кіт. Мої працівники попросили, щоб його погодувати та не виганяти. Ми його погодували і він з того дня залишився у нас. Одного разу він пропав, але потім знайшли. З того разу він з нами живе”.

Працівники закладу з’ясували, що раніше Адольф жив поблизу ресторану.

Ірина Греул, адміністратор ресторану: “Приходила власниця. Це жіночка вже у віці. Побачила його. Принесла щітку та розчісувала його тут. Вона нам казала, що йому тут набагато краще. За ним тут доглядають. Тож краще, аби він залишався тут. Вона буде його відвідувати”.

Працівники ресторану по-черзі доглядають за котом. Беруть його додому купати. Годують Адольфа щонайменше сім разів на день, повідомляє Буковина

Любов Романенко, шеф-кухар ресторану: “У нас кіт їсть відбірну телятину та курятину. Він в нас не все їсть. Але інколи дуже сильно просить молоко”.

Кота щомісяця оглядає ветеринар.

Дмитро Бельмега, співвласник ресторану: “Спочатку люди ставилися негативно. Запитували чому кіт та навіщо він. Ми зробили йому паспорт та прививки. У нього все офіційно. Час від часу він заходить та спить”.

Дмитро Лалєнков, актор: “Люба тварина не буде жити там де погано. Мабуть йому тут ситно та добре, а може і настрій хороший. У таких європейських заклад я бачив, що живуть миші летючі, щури. А тут кіт, а це благородна тварина”.

Дмитро Заня, журналіст: “Взимку кіт спить на цих сходах. Вже влітку любить відпочивати біля цих кущів. А в ночі Адольф ось в цьому іменному будиночку”.

А ще адміністратори створили Адольфу в Інстаграмі аккаунт. Туди публікують його фото та відео.