Калинівський ринок у Чернівцях потрапив у ТОП-13 колоритних ринків України

25 Травня 2018 20:19

Калинівський ринок у Чернівцях потрапив у ТОП-13 колоритних ринків України

Калинівський ринок у Чернівцях потрапив до ТОП-13 найколоритніших базарів України.

Про це йдеться у публікації сайту igotoworld.com

“Чернівецьку “Калинку” місцеві жителі вважають родоначальником всіх вітчизняних речових базарів. Він входить до топ-10 найбільших ринків України, хоча за розмірами не зрівняється з харківським Барабашово або 7-м кілометром в Одесі. Його площа складає трохи більше 30 гектарів. Але головна відмітна особливість Калинівського ринку в тому, що він є власністю міської громади. Це єдиний великий оптово-роздрібний ринок у країні, який не став чиєюсь приватною власністю. Цей факт є предметом гордості міської влади”, – йдеться у публікації.

Що можна купити: починаючи від продуктів харчування, закінчуючи одягом, дитячими іграшками та запчастинами для автомобілів.

Час роботи: щодня з 06:00 до 14:00, понеділок – вихідний.

Як дістатися: потягом до Чернівців, потім від залізничного вокзалу можна дійти пішки за 15 хвилин або доїхати на маршрутці № 40. Де зупинитися: звичайно, краще всього зняти номер у центрі Чернівців. Ви будете за декілька хвилин ходьби від основних визначних пам’яток. Якщо ж ваша мета – Калинівський ринок, бронюйте готель ближче до вокзалу.