Скандал: студентів ЧНУ годують у столові без державної реєстрації в антисанітарних умовах

8 Червня 2018 09:42

БЛЯХА-МУХА, ЦЕ КАПЄЦ! /

“Ніколи б не повірив, що в такому безладі та антисанітарії можна харчувати дітей”: студентів ЧНУ харчують в їдальні, яка не має державної реєстрації, – начальник Чернівецької Держспоживслужби Сергій Лазарєв повідомив про порушення, виявлені в університетській їдальні, інформує Букньюс.

 – Сьогодні мав можливість провести екскурсію, щоб зрозуміти, що відбувається за стінами цієї величної споруди насправді, – написав Сергій Лазарєв на своїй сторінці у Фейсбук. – На брамі резиденції мене зупинив охоронець, показав наказ ректора про платний вхід (фото в додатку). Добре! Щоб побачити правду, в яких умовах вчаться наші діти, як харчуються, можна і заплатити. Адже здоров`я дітей не оцінити жодними грошима!!! Далі моя подорож резиденцією була по навчальному корпусу N6, сходами я попрямував за юрбою студентів, які прямували до найулюбленішого для них місця – університетської їдальні.

Там у мене стався ШОК! Те, що я побачив в цьому закладі, не вкладається в голову, якби хтось сказав мені, ніколи б не повірив, що в такому безладі та антисанітарії можна харчувати дітей. Жодних документів, відсутній куток споживача, тільки ціни фломастером на засмальцьованих цінниках.

Хто буде відповідати за ЦЕ???? Хто харчує студентів в ЧНУ у їдальні, яка не має державної реєстрації ? Ці питання буду з`ясовувати у ході виконання своїх професійних обов`язків. Про результати детальних перевірок даного об’єкту на відповідність до Законодавства буду доповідати через ЗМІ.